Новини
Події

У Хмельницькому представили програму заходів до Дня міста

Сьогодні, 24 вересня, Хмельницький відзначає 591-у річницю дня міста. Як завжди у цей день, містяни та гості міста зберуться усі разом. Але цьогоріч все буде інакше. В умовах воєнного стану від масштабних святкувань на Хмельниччині відмовились.

День міста відбудеться під девізом “Все – для перемоги!”. Про це розповіли у міськраді.

Програма заходів розпочнеться о 9 год ранку зі спільної міжконфесійної молитви за всіх, хто віддав життя за майбутнє України, за своє рідне місто Хмельницький біля пам’ятника “Ангел скорботи”.

О 10:00 на вулиці Проскурівській, біля кінотеатру ім. Т.Шевченка розпочнеться благодійний ярмарок “Разом – до перемоги!”.

О 12 год на майдані біля ТЦ “Дитячий світ” відбудеться виставка-інсталяція “Хмельницький тримає стрій”, а в туристично-інформаційному центрі – благодійна екскурсія містом від хмельницького краєзнавця та поета Ігоря Байдака під назвою “Хмельницькому – 591”.

О 14 год на майдані біля ТЦ “Дитячий світ” розташується художня виставка мистецьких шкіл міста “З настроєм перемоги”, інсталяція “Дерево мрій” і бібліотечне містечко “Ідеальна бібліотека”, а о 15 год заплановано благодійний концерт оркестру поліції Хмельницької області на підтримку ЗСУ “Мистецький фронт”.

У великій залі музичної школи №1, по вул. Просурівська, 18 о 14:00 відбудеться поетичний майдан “Ми – Нація! Ми – Сила! Ми – народ!”.

О 16 год на майдані перед кінотеатром ім. Т.Шевченка пройде акція на підтримку українців в окупації “Міста Героїв”, а в туристично-інформаційному центрі – благодійна екскурсія містом від учнів гімназії №2, вихованців гуртка “Історичне краєзнавство” “Хмельницькому – 591”.

О 17 год хмельницькі виконавці С.Присяжний (гурт Motor”rolla) та Андрій Журба (гурт Stanza) порадують хмельничан та гостей міста своїми виступами (майдан біля ТЦ “Дитячий світ”).

У великій залі музичної школи №1 о 18:00 пройде вечір української пісні “Два кольори”.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook