Новини
Погода

Погода на 26 вересня: Хмельниччину накриє дощами

У вихідні опади здебільшого оминули Хмельниччину. Принаймні, обласний центр у свій день народження, на диво, обійшовся малими втратами – його лише легенько покропило дощем. А вже завтра дощів обіцяють багато – і дрібних, і затяжних. Тож готуємо парасольки, дощовики та гумові чоботи.

За прогнозом столичної синоптикині Наталки Діденко, завтра Україну з двох боків оточать антициклон Стефан – над східним Чорномор’ям та циклон Стефанія – над Скандинавією. Через це більшість областей, зокрема, й Хмельницька, опиняться в зоні дії опадів.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Увечері йтиме дощ. Температура повітря вранці +11, вдень +13, ввечері +12.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +11, вдень +15, ввечері +13.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. У першій половині дня буде йти дощ, який після невеликої перерви знову почнеться ввечері, але з меншою силою. Температура повітря вранці +11, вдень +14, увечері +11

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook