Новини
Суспільство

Мешканцям громади у Хмельницькому районі радять збирати сухостій для опалення взимку

В очікуванні зими мешканці Хмельниччини мають самі подбати про те, аби в їхніх оселях було тепло. Рекомендації щодо підготовки до сезону холодів дали вже у Шепетівській міській раді. А в Олешинському старостаті (Хмельницький район) селянам, які не можуть собі дозволити придбати тверде паливо, радять збирати сухостій на території своїх сіл.

Староста Олешинського старостату Валентина Базилюк звернулася до мешканців сіл з рекомендацією розв’язати одразу дві проблеми: запастися дровами на зиму та навести лад на території. При цьому окремо звернула увагу на те, що до заготівлі сухостою потрібно поставитися “без фанатизму”.

На території старостинського округу в районі кладовищ, по трасі, обабіч придорожніх смуг (в сторону с. Черепова, с. Черепівка) є повалені дерева, сухостій. Хто має бажання, виходьте, зрізайте, прибирайте і залишайте після себе порядок. Заготівлю можна зробити, у нас є що почистити. Шановні односельчани, застерігаю у межах розумного віднестись до даного питання, – написала очільниця старостату.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook