Новини
Дозвілля

У Хмельницькому молодь ВПО вчитимуть шити екоторбинки

Маріупольска ГО “Заходи” продовжує втілювати в життя у Хмельницькому свій план з організації “активної” осені для внутрішньо переміщених осіб та мешканців міста. Цього разу всіх охочих запрошують долучитися до акції, спрямованої на захист екології.

Ще кілька років тому проблеми екології турбували тільки окремих активістів і більшість людей навіть не задумувались над необхідністю змінювати свої звички. Сьогодні ж бути eco-friendly та пропагувати zero waste поступово стає суспільною нормою, що не може не радувати, – пояснюють свою ідею організатори заходу.

Тож 1 жовтня о 14:00 молодь ВПО Хмельницького запрошують на воркшоп з виготовлення екоторбинок в Коворкінгу для переселенців “Все буде добре. Хмельницький”. Програма включає пошиття виробу “з нуля” та друк обраного вами принту на торбинці методом сублімації.

Eco-friendly background with flowers in tote bag illustration

Відмова від пластикових пакетів на користь екоторбинок це не просто модний тренд, а ще й піклування про майбутнє планети та наших дітей. Здається дрібничка, але якщо кожен стане більш свідомо ставитися до екології та свого впливу на неї це неодмінно змінить світ на краще, – зазначають у ГО “Заходи”.

Щоб взяти участь у воркшопі, необхідно зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/mfXMytcTnKtexHW17 Місце проведення заходу вказане у формі.

Ініціатива реалізується за підтримки проєкту ПРООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook