Новини
Погода

Погода на 29 вересня: на Хмельниччину ненадовго повернеться тепло

Напередодні вихідних повітря на території області буде прогріватися дещо сильніше, ніж у попередні дні. До літньої спеки, звісно, не дотягне, проте дні обіцяють бути досить теплими, а якщо зважити, що вже осінь, то й майже спекотними.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 29 вересня, в області буде хмарно з проясненням, вночі без істотних опадів; вдень часом невеликий дощ, місцями – гроза. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 5-10° тепла, вдень 16-21° тепла.

Погода у Хмельницькому буде похмурою, небо лише ненадовго позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Без опадів. Температура повітря вранці +11, вдень +18, ввечері +14.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Ввечері, можливо, пройде дощ. Температура повітря вранці +12, вдень +21, ввечері +16.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Ввечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вранці +11, вдень +18, увечері +13.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook