Новини
Суспільство

11 малюків народилися у Хмельницькому на день міста

Шестеро хлопчиків та п’ятеро дівчаток стали новими хмельничанами у святковий для міста день. За словами лікарів, всі пологи минули без ускладнень і нині немовлята та їхні матусі почуваються добре. Жінок, які народили діток у день міста, привітав міський голова. Це традиція, якій у Хмельницькому не зраджують вже багато років.

Як кажуть у перинатальному центрі, пологи відбувалися нормально, всі залишилися задоволені. На всіх пологах були присутні чоловіки, які підтримували своїх дружин.

До новоспечених матусь, за традицією, як уже багато років поспіль, завітав з подарунками Хмельницький міський голова.

Подарували гарні подарунки: там конвертик і бебі-чоловічок. Хлопчикам окремо, дівчаткам – окремо. Міський голова сказав, що у нашому місті є правило: у нього троє дітей, отже в кожній сім’ї має бути не менше трьох дітей, – розповідає директорка КП «Хмельницький міський перинатальний центр» Ірина Королюк.

Від початку року в Хмельницькому міському перинатальному центрі на світ з’явилися 1412 немовлят. Семеро народилися у бомбосховищі.

Коли повітряна тривога, по-перше, у нас закривається заклад. Кожне відділення знає, яким шляхом воно спускається. Є відділення, які спускається вантажним ліфтом, є відділення, які спускаються самостійно. Спускаються всі працівники і всі, хто є в закладі. У нас є сховище, там є пологова зала, операційна, передпологова. Є відділення патології, окрема кімната, та гінекології, також окрема кімната, – зазначила Ірина Королюк.  

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook