Новини
Погода

Погода на 1 жовтня: на Хмельниччині знову обіцяють дощі та грози

Закінчується перший місяць осені і починається другий однаково – з опадів. Їх на завтра обіцяють майже по всій території Хмельниччини різні – можуть бути і дощі, і грози. Разом з тим повітря буде досить теплим, тож у перервах між дощами можна вирушити на коротку прогулянку. Але про дощовики та парасольки не забувайте.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 1 жовтня, в області буде хмарно з проясненням, вночі місцями невеликий дощ, вдень дощ, місцями гроза. Вітер південний 3-8 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 17-22° тепла.

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою. Температура повітря вранці +13, вдень +18, ввечері +15.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Без опадів.  Температура повітря вранці +13, вдень +22, ввечері +18.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Удень очікується сильний дощ, ввечері – дощ із грозою. Температура повітря вранці +12, вдень +15, увечері +13.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook