Новини
Суспільство

У Кам’янці подбають про тепло взимку для самотніх літніх людей

Питання забезпечення паливом на зиму наразі – питання номер один в усій Україні. Хмельниччина – не виключення. На місцях влада звітує про перебіг підготовки до опалювального сезону, який обіцяє бути важким. Особливо вразливими в цьому питанні є малозабезпечені та самотні люди, які мешкають у приватному секторі та не мають змоги ні фізично, ні матеріально подбати про забезпечення себе на зиму дровами або іншими засобами для обігріву.

Як повідомили у Кам’янець-Подільській міській раді, на обліку в департаменті соціального захисту населення перебуває 67 таких мешканців громади.

Про кожного соцпрацівники знають і з кожним спілкуються. Зараз головне завдання – забезпечити їх дровами на опалювальний сезон. Днями голова ради ветеранів Микола Ящук і відділ інформаційної діяльності, взаємодії з органами влади та інститутами громадянського суспільства ініціювали для цього зустріч із діловодами наших сіл, департаментами ЖКГ та соцзахисту. Далі будемо працювати над механізмом, яким чином допомогти цим людям, аби взимку вони були з теплом, – йдеться у повідомленні міськради.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook