Новини
Погода

Погода на 2 жовтня: дощі та похолодання обіцяють на Хмельниччині

За прогнозами синоптиків завтра на Хмельниччині, як і по всій Україні, дощитиме. Все через атмосферні фронти, які розташуються над країною. Крім опадів, обіцяють також штормові пориви вітру та суттєве зниження температури. Тому парасольки, дощовики та чоботи не завадять. А зібрані врожаї краще прикрити.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 2 жовтня, в області – хмарно, часом дощ, вночі місцями значний дощ, вночі гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 11-16° тепла.

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Вночі та вранці очікується дрібний дощ. Ввечері він може розпочатися знову та буде йти сильніше. Температура повітря вранці +11, вдень +15, ввечері +11.

До вечора хмари, що панували в небі у Кам’янці-Подільському весь день, заберуться геть. Вранці продовжиться нічний дрібний дощ, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура повітря вранці +12, вдень +16, ввечері +13.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ йтиме весь день, а до вечора може стати сильнішим. Температура повітря вранці +12, вдень +11, увечері +10.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook