Новини
Інфраструктура

Хмельничани скаржаться на розбиту дорогу біля новобудов (ВІДЕО)

Вже не вперше хмельничани, які мешкають на вулиці Нижній Береговій, звертають увагу комунальників на катастрофічний стан дороги, якою щодня змушені ходити та їздити, перевалюючись з ями в яму. У комунальників, традиційно обіцяють, що дорогу відремонтує балансоутримувач. Щоправда, хто саме – не уточнюють.

Відео дороги, яка, складається враження, розташована не в тиловому Хмельницькому, а десь у зоні недавніх бойових дій, виклали у спільноті Департаменту інфраструктури міста з відповідним коментарем.

Дуже б хотілося знати, хто відповідає за цю частину дороги?! Чому побудовано стільки будинків, а дороги так і ніхто не робить? Чому діти та мами з візочками мають долати щодня такі перешкоди, щоб дістатися садочків та шкіл!!!? Чому і надалі надають дозволи на будівництво? І хто їх надає, без врахування доїзду до будинку?! Зробили односторонній рух Нижньою Береговою, а об’їзд Верхньою Береговою хтось бачив? З ями в яму! Жах!!!написала хмельничанка Ольга.

У Департаменті інфраструктури навіть не заперечують того, що дороги вздовж новобудов (лише в одній з яких, за словами авторки відео, 10 під’їздів, а скільки в усіх?) немає, а є лише щебеневе покриття, яке нібито обіцяють відремонтувати:

Балансоутримувачу доріг доручено відремонтувати існуюче щебеневе покриття на ділянці дороги на вул. Нижній Береговій

Хто є цим балансоутримувачем – залишається невідомим. Чомусь у комунальників таку інформацію розголошують дуже рідко.

Так само невідомо, чому ями на Нижній Береговій досі не залатали, адже скаржаться на них хмельничани вже не перший місяць. Принаймні, в лютому цього року фото з ямами на цій дорозі хмельничани у соцмережах вже викладали.

Хмельничани тим часом пропонують, аби впорядкуванням доріг біля новобудов займалися забудовники. Адже саме їхня техніка під час будівництва курсує дорогами та “вбиває” їх, вважають містяни:

Не розумію чому не можна повісити це на тих забудовників які там заробили не малі кошти, і на далі заробляють, саме їхня важка техніка там їздить.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook