Новини
Погода

Погода на 4 жовтня: холод та дощі обіцяють на Хмельниччині

За прогнозами синоптиків, у вівторок найхолодніше буде у західних областях. До того ж, обіцяють дощі. А ще – серйозні магнітні бурі.

Такі прогнози дає українська синоптикиня Наталка Діденко та радить мати при собі пігулки від тиску та головного болю. А от з середи вже можна готуватися приймати в гості бабине літо. Воно, за обіцянками, триватиме цілий тиждень.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 4 жовтня, в області буде хмарно з проясненням, часом невеликий дощ. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 4-9° тепла, вдень 8-13° тепла.

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Нічний дрібний дощ припиниться ще до ранку. Вдень розпочнеться знову, проте він повинен закінчитися до приходу вечора. Температура повітря вранці +7, вдень +12, ввечері +10.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі можливий дрібний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вранці +8, вдень +13, ввечері +11.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Нічний дощ вранці піде слабше. Він буде продовжувати йти весь день і закінчиться тільки ввечері. Температура повітря вранці +8, вдень +10, увечері +9.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook