Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому оголосили аукціон на право оренди будинку в центрі міста

Приміщення біля слідчого ізолятора у центрі Хмельницького, що довгий час ховалося за високим парканом, “визволили з ув’язнення” та пропонують взяти в оренду. За право орендувати будиночок, що є об’єктом культурної спадщини, просять невеликі гроші, проте остаточна вартість оренди буде відома після закінчення тендеру.

“Прорекламував” будинок, що може стати справжньою візитівкою (міста, напевно, або вулиці хоча б) після докладання певних зусиль, директор Департаменту інфраструктури міста Василь Новачок.

Друзі-підприємці, у нас для вас є цікава пропозиція! Оренда приміщення в самому центрі міста, біля “підземки”, площа 47 квадратів з виходом на фасад Кам’янецької. Між іншим, якщо трішки докласти зусиль, то і фасад будівлі буде справжньою візитівкою. І ще одна суттєва перевага – довгострокова оренда до 10 років!написав посадовець.

Аукціон на передачу в оренду нежитлового приміщення відбудеться за 10 днів.

В описі аукціону зазначено, що об’єкт оренди – одноповерхова будівля – розташована на вул. Кам’янецькій, 39, має загальну площу 47,2 кв.м. Приміщення складається з двох кімнат та має два окремі входи (з вулиці Кам’янецької). Санвузол відсутній. Об’єкт оренди знаходиться в самому центрі міста, в зоні з дуже насиченим пішохідним та автомобільним рухом та може бути використаний за будь-яким цільовим призначенням.

Балансоутримувачем приміщення є комунальне підприємство “Агенція муніципальної нерухомості”. Стартова орендна плата становить 6 018.00 грн (без ПДВ). цільове призначення об’єкта обмежень не має. Додаткові умови орендар має забезпечувати збереження переданої в оренду пам’ятки, щойно виявленого об’єкта культурної спадщини відповідно до вимог законодавства про охорону культурної спадщини та умов охоронного договору. Невиконання умов та додаткових умов є підставою для дострокового припинення договору оренди. Орендований будинок можна також передавати в суборенду.

У коментарях хмельничани встигли придумати можливе цільове призначення для будиночка:

Кава на зоні ))

Біля зони! Вже від тієї кави нудить. Мав нагоду, віз англійця, то він з усмішкою питає в мене, дивлячись на білборди, у вас в Хмельницькому бачу три проблеми: це вікна, двері і геморой. Зараз одні кав’ярні, автомийки.

А дехто побачив і інше призначення для будиночка:

Квартира дорожче, можна жити там.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook