Новини
Суспільство

Заступник Хмельницького міського голови знову підняв питання “дорогого” орендованого житла

Поки хмельничани дискутують щодо ремонтів доріг струменевим методом, пишуть (іноді повторно) запити до Департаменту інфраструктури про проблеми, які не вирішуються роками, очільник установи, а заразом – заступник Хмельницького міського голови – Василь Новачок, продовжує шукати у місті власників квартир, які, на його думку, надто багато хочуть грошей за своє житло, яке здають в оренду. В одного такого орендодавця вже були проблеми з каналізацією та здоров’ям, після того, як його побили невідомі особи, що увірвалися в квартиру.

Власне, одну халепу власник квартири в центрі міста, який вирішив здати її за 14 тисяч гривень плюс комунальні послуги, вже має. А саме – проблему з каналізацією. Про це відкритим текстом у своєму дописі пише Василь Новачок.

14000 за однокімнатну квартиру! В той час, як весь світ допомагає українцям, які тікають від війни, деякі, хмельничани намагаються заробити на біді. Соромно. Соромно має бути і рієлторам, які таке житло допомагають здати. Але кажуть люди, що в квартирі є проблеми з комунальними послугами, забилась каналізація і все таке… Фото елітного житла додаються.

До слова, погрожував свого часу проблемами для власників квартир, які під час війни суттєво підвищують вартість оренди, і міський голова. Наприкінці березня він погрожував “мародерам” тим, що в їхніх квартирах може “раптово зникнути вода, перестане працювати каналізація, а на військову адміністрацію буде подана заява на вилучення житла”.

Попри те, що чимало хмельничан нагадали заступнику міського голови, що зловживання владою не додає йому плюсів, а кожен власник квартири (як і будь-якої власності) має право на власний розсуд розпоряджатися нею, Василь Пилипович вважає, що все робить правильно.

Розмірковує у своєму повідомленні заступник міського голови також про те, чи варто оприлюднювати на загал конфіденційну інформацію, а саме персональні дані осіб, які, на думку посадовця, наживаються під час війни та “чинять не по совісті”.

P. S. Думаю, що варто починати кидати в мережу і прізвища цих людей, а також точні адреси і номери телефонів. Як вважаєте?

Нагадаємо, на початку квітня власник квартири, про яку також писав на своїй сторінці у Фейсбук заступник міського голови, і чия точна адреса стала чомусь відома стороннім людям, крім матеріальних збитків, які виникли через перекриття каналізації, мав проблеми зі здоров’ям. До помешкання чоловіка, який мав намір здати свою квартиру за 15 тисяч гривень, увірвалися троє невідомих осіб, які побили хмельничанина, завдавши йому значної шкоди здоров’ю.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook