Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому районі неуважний водій пошкодив майно водоканалу

В МКП “Хмельницькводоканал”, схоже, приживеться нова рубрика “Так робити не потрібно”. Принаймні, так вважають у комунальників, які вже пояснили, чому не варто встановлювати МАФи над мережами водогону, а тепер розповідають, чому не варто порушувати вимоги комендантської години та руйнувати майно водоканалу.

Халепа сталася з водієм з Красилова, який в ніч на неділю, близько третьої години ночі, чи то через неуважність, чи то через втому не врахував дорожню ситуацію та з’їхав у кювет. В результаті пошкодив коштовні електромагнітні лічильники в районі села Чернелівка, розповіли на сторінці комунального підприємства.

Звісно, карма горе-керувальника у вигляді адміністративного штрафу наздогнала порушника дуже швидко, а ймовірні душевні страждання та сором від заподіяного не дали можливості йому з’явитись на судове засідання. Принаймні хочеться в це вірити та сподіватись на сердечне каяття, – йдеться у повідомленні МКП “Хмельницькводоканал”.

Наразі фахівці юридичного відділу працюють над позовом щодо стягнення заподіяної шкоди. Бар’єрну металеву огорожу на місці ДТП відновили.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook