Новини
Інфраструктура

За сучасним економним котлом – до «Хмельницькгазу»

Придбати сучасні енергоощадні котли за доступними цінами можна у «Хмельницькгазі» або 104 Клієнтському просторі за місцем проживання.

Не секрет, що саме восінньо-зимову пору зростає кількість аварійних ситуацій та нещасних випадків, пов’язаних з газом. Причина – зношені та небезпечні газові котли, відсутність технічного обслуговування, нехтування споживачами правилами безпеки.

Якщо Ви плануєте замінити газовий котел/конвектор, придбати інші газові прилади та обладнання – звертайтеся у вашу газорозподільну компанію АТ «Хмельницькгаз» або Клієнтські простори, які працюють по всій Хмельниччині (в Хмельницькому по Свободи,22).

Індивідуальний підбір сертифікованих газових приладів з врахуванням побажань клієнтів, дотримання технічних вимог та  кваліфікована консультація менеджера – до послуг споживачів.

Пропонуємо котли власного імпорту – 104.ua Model T, E.C.A. Gelios Plus, Termet MINIMAX Elegance turbo, Baymak BYM-SE, DemirDokum Demrad AtronBaymak, DemirDokum, 104.ua, Termet, які мають неабиякий попит у подолян. Окрім того, котли світових брендів «Вісман», «Арістон», – повідомляють в АТ “Хмельницькгаз”.

Які переваги ви отримуєте, придбавши у нас котел, інші прилади/обладнання?

  • Кваліфікований підбір персональним менеджером обладнання та приладів відповідно до норм та технічних вимог з врахуванням побажань клієнта;
  • Наявність сертифіката на устаткування та гарантійні зобов’язання від заводу-виробника;
  • Прямі поставки від виробника;
  • Оптимальні доступні ціни на газові прилади та обладнання;
  • Постійний супровід та зворотний зв’язок з персональним менеджером.

Водночас з кожного проданого акційного котла  власного імпорту – 500 грн перераховується на купівлю автівки нашим ЗСУ.

Також незамінний у кожному домі – газовий сигналізатор

Якщо ви використовуєте прилади з відводом продуктів згорання у димові канали: газові колонки та котли, то сигналізатор газу вам обов’язково потрібний. Адже це – надійний спосіб запобігти аварійним ситуаціям, вберегти життя і здоров’я. Навіть якщо у вас лише газова плита – газосигналізатор не буде зайвим, а гарантуватиме безпеку.

Адже пристрій безперервно контролює концентрацію газів у повітрі приміщення та у разі небезпеки видає звуковий та світловий сигнали. А якщо на газопроводі встановлений ще й клапан-відсікач, то сигналізатор направляє до нього імпульс і подача газу на газове обладнання припиняється.

Модем для лічильника газу

Пристрій дистанційної передачі даних для побутових лічильників газу, який  накопичує та зберігає дані показань обсягу спожитого газу, зміни конфігурації та інформацію про аварійні ситуації. Щогодинні та цілодобові дані прилад зберігає впродовж 90 діб, щомісячні – впродовж 12 місяців. Сучасний модем коректно та своєчасно  передасть кожного місяця з 1 по 5 число показання лічильника.

Завітайте та переконайтесь! У нас – доступні цінові пропозиції з урахуванням платоспроможності клієнта,  подальший супровід, можливість укласти договір на технічне/сервісне обслуговування газових мереж та котла, професійний підбір, доставка, встановлення газових приладів у найкоротші строки, – наголошують в АТ “Хмельницькгаз”.

Фото ілюстративне. Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook