Новини
Дозвілля

Переселенців у Хмельницькому вчили шити екоторбинки

Майстер-клас для переселенців з виготовлення екоторбинок провели днями у Хмельницькому. Захід влаштували, аби дати можливість всім охочим освоїти ази пошиття виробів на швейній машині, навчити власноруч прикрашати торбинки стильним принтом та просто відволіклись від повсякденних клопотів у приємній компанії за творчим процесом.

Майстер-клас проводила Яна Рибак – майстриня, що переїхала до Хмельницького з Маріуполя. Яна має власну майстерню з виготовлення авторських ляльок ручної роботи. Те, що до війни починалось, як хобі зараз стало тим, що надає необхідну емоційну підтримку в ці нелегкі часи, дає сили не здаватись та рухатись уперед. Тож дівчині дуже хотілось поділитись своїм досвідом та знаннями з іншими переселенцями.

Більшість учасниць, які відвідали майстер-клас ніколи не шили до цього на швейних машинах, але вони все схоплювали на льоту і виконували кожну задачу з ентузіазмом та захопленням, – розповідають у ГО “Заходи”, яка організувала майстер-клас. – Найприємніше було побачити щасливі обличчя дівчат, коли вони тримали готові торбинки з розумінням, що зробили їх власними руками, хоча до цього навіть не могли уявити, що можуть створювати таку красу.

Наступний майстер-клас з пошиття екоторбинок відбудеться 8.10.

За заходами, які організовують активісти громадської організації, яка через війну переїхала до Хмельницького з Маріуполя, можна стежити на сторінках ГО у соцмережах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook