Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині росіяни намагалися обстріляти ракетами об’єкт інфраструктури

Сьогоднішня ранкова повітряна тривога на Хмельниччині була короткою. Менше з тим, під час тривоги на території області пролунали вибухи. За попередньою інформацією обійшлося без жертв та руйнувань. Подробиці ранкового обстрілу розповів начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Під час повітряної тривоги, яка лунала з 5.40 до 6.09, мешканці Хмельниччини чули звуки вибухів. Цю інформацію незабаром після відбою тривоги підтвердив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій. Також про це повідомив на своїх сторінках у соцмережах Хмельницький міський голова, зазначивши що у міській громаді ситуація контрольована.

Деталі начальник Хмельницької ОВА розповів згодом, зазначивши, що вибухи було зафіксовано у Шепетівському районі. Одна ракета впала біля об’єкта інфраструктури, інша – на пустирі. Руйнувань та пошкоджень немає. Також, за інформацією Сергія Гамалія, обійшлося без постраждалих та загиблих.

Через ракетний обстріл на Хмельниччині під час повітряної тривоги зупинився потяг, оскільки колію перекрило дерево, що впало внаслідок ракетного удару. Згодом рух потяга відновили.

Начальник Хмельницької ОВА нагадав про необхідність бути у безпеці під час тривог:

Не забувайте, у нас триває війна! Під час повітряної тривоги користуйтеся укриттям!

Нагадаємо, востаннє область зазнавала ракетного удару у День Незалежності України. Тоді ворог поцілив по Шепетівці. Внаслідок влучання ракети у близько пів сотні будинках, в тому числі навчальних та медичних закладах, було пошкоджено вікна. Першу партію вікон на заміну в об’єктах соціальної інфраструктури у місто доставили днями. Вікна для решти постраждалих будинків наразі виготовляють, повідомив днями міський голова Шепетівки Віталій Бузиль.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook