Новини
Суспільство

Пункт видачі теплого одягу для переселенців відкрили у Хмельницькому

В очікуванні зими внутрішньо переміщені особи, які мешкають у Хмельницькому, потребують теплого одягу. Пунктів видачі наразі в обласному центрі є декілька в різних мікрорайонах. Ще один відкрили наприкінці вересня у центрі міста.

Міський пункт видачі одягу відкрили у виставковій залі Торгово-промислової палати. Роботу пункту видачі одягу координують працівники структурних підрозділів міської ради з питань соціального захисту населення.

Відкрили додатковий пункт видачі одягу, аби з настанням холодів забезпечити теплим одягом та взуттям внутрішньо переміщених осіб та тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах, повідомили у Штабі допомоги переселенцям Хмельницької міської ради.

Працює пункт видачі одягу щодня, крім вихідних, з 9.00 до 16.00 за адресою: м. Хмельницький, вул. Подільська, 109/1.

Нагадаємо, хмельничани можуть поділитися теплими речами з тими, хто їх потребує. Приносити їх можна у Центр надання гуманітарної допомоги при Хмельницькій обласній раді. Розташований він у приміщенні Хмельницького обласного музично-драматичного театру ім. М. Старицького. Також принести речі можна у Банк одягу Хмельницької міської організації ТЧХУ (вул. Героїв Майдану, 10).

Зверніть увагу, приносити потрібно чисті та непошкоджені речі, які можна носити. Що нести не потрібно, розповіла нещодавно хмельницька волонтерка.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook