Новини
Інфраструктура

Мешканців Хмельницького по-новому інформують про затримки руху транспорту

Від сьогодні пасажирів Хмельницького, які користуються комунальним громадським транспортом, почали інформувати про затримки в русі тролейбусів. Роблять це, аби хмельничани могли вчасно скоригувати свої плани та маршрути, за якими будуть добиратися до місця призначення. Нову систему вже почали випробовувати, повідомивши про першу затримку через ДТП.

Якщо раніше про перебої в курсуванні транспорту хмельничани могли лише здогадуватися або дізнаватися за допомогою місцевих соцмереж, то тепер про це інформуватимуть пів десятка джерел.

Як повідомили у КП “Електротранс”, про випадки затримки тролейбусів через ДТП, обриви контактної мережі, відсутність електроенергії тепер можна дізнаватися на таких інформаційних ресурсах:

Нова система сповіщення вже запрацювала. У першому повідомленні, яке з’явилося у вказаних мережах, зазначено, йдеться про затримку тролейбусів через ДТП в мікрорайоні Ракове, в яку потрапили автобус комунального підприємства та вантажівка.

Тож тепер хмельничани можуть обрати собі найзручніше джерело сповіщення та з нього дізнаватися, де і чому “застряг” транспорт, на який вони очікують.

Нагадаємо, днями хмельничани обурювалися відсутністю транспорту у години пік.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook