Новини
Інфраструктура

Вдруге у Хмельницькому затримку руху транспорту спричинила ДТП

Хмельничани продовжують звикати до нової системи інформування про відсутність вчасно на зупинках громадського транспорту. Нова система запрацювала сьогодні, 7 жовтня. І вже двічі хмельничан у соцмережах попередили, що деякі тролейбуси затримуються. Обидва рази причиною затримки стали дорожньо-транспортні пригоди за участі комунального транспорту.

Нагадаємо, вранці ДТП за участі комунального автобуса та вантажівки сталася у мікрорайоні Ракове. Про це пасажирів повідомили у всіх анонсованих соцмережах. Вдруге про ДТП, через яку деякі тролейбуси знову не доїхали до зупинок по графіку, повідомили під вечір. Цього разу у дорожньо-транспортну пригоду в середмісті Хмельницького, на вулиці Зарічанській, потрапили авто інкасаторів та тролейбус №001. Це привезло до затримки руху тролейбуса, що курсує за маршрутом №1.

Також в “Електротрансі” нагадали про те, що завтра, 8 жовтня, на вулиці Зарічанській завершуватимуть дорожні ремонтні роботи. Рух транспорту традиційно перекриють на ділянці вулиці від Перемоги до Свободи.

Відповідно, завтра будуть продовжені зміни у маршрутах руху тролейбусів №17, №56, №9, а маршрут №5 плануватись НЕ БУДЕ! – попередили хмельничан.

Отож, якщо ви хочете вчасно отримувати сповіщення про те, де у Хмельницькому комунальний транспорт затримується на маршруті з тих або інших причин, стежте за повідомленнями в соцмережах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook