Новини
Погода

Прогноз на 9 жовтня: погода на Хмельниччині погіршиться

Після майже літньої суботи неділя нагадає знову всім, що за вікном – осінь, і скоро зима. Погода трохи зіпсується, небо буде хмарним, подекуди можливі дощі. Температура повітря опуститься на кілька градусів, проте все ще залишатиметься комфортною.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 9 жовтня, в області буде хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ, вночі та вранці місцями туман. Вітер південний з переходом вдень на північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 3-8° тепла, вдень 11-16° тепла.

У Хмельницькому очікують похмурої погоди, проясниться тільки ввечері. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +9, вдень +13, ввечері +9.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +10, вдень +15, ввечері +11.

У Шепетівці майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +11, вдень +14, увечері +9.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook