Новини
Освіта

Навчальні заклади у Кам’янці-Подільському переходять на дистанційний режим роботи

Про зміни в організації навчального процесу повідомив міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко. Орієнтовно вони триватимуть до кінця тижня. Йдеться як про дошкільні навчальні заклади, так і про школи та позашкілля.

Слідом за іншими містами, в яких навчальні заклади відмовляються від очного навчання та переходять на дистанційне, таке рішення прийняли у Кам’янці-Подільському.

ДНЗ громади переходять у режим дистанційної роботи. Працюють тільки чергові групи для дітей, батьки яких військові або задіяні у забезпеченні функціонування критичної інфраструктури. Школи, позашкілля – у режимі дистанційного навчання по 14 жовтня включно,написав міський голова.

Рекомендацію перевести навчальний процес у дистанційний режим озвучив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет.

ОНОВЛЕНО:

Про перехід навчальних закладів області на дистанційний режим роботи повідомили у Департаменті освіти та науки Хмельницької ОДА.

Від сьогодні, 10 жовтня, включно до 14 жовтня садочки та школи Хмельниччини навчатимуться дистанційно,повідомляє Суспільне Хмельницький з посиланням на директорку Департаменту Дарію Басюк.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook