Новини
Інфраструктура

Хмельничани знову влаштували ажіотаж на автозаправках

Вчорашня тривала повітряна тривога та масований ракетний удар змусив деяких автовласників згадати останні дні лютого, коли всі масово кинулися на заправки, аби запастися пальним на випадок можливої евакуації. Активно купували вчора хмельничани також продукти – хліб та воду.

На одній із заправок Хмельницького в середині дня вишикувалася черга з майже трьох десятків автомобілів. Схожа ситуація була й на інших АЗС. За словами водіїв, щоб заправитися, стояли в черзі щонайменше годину.

За словами працівника заправки, на яку навідалися журналісти Суспільне Хмельницький, пального на їхній АЗС є вдосталь, і черги – не через дефіцит бензину або солярки.

Директор АЗС не на камеру також підтвердив, що пального вдосталь, а черги утворилися, бо не було електрики. Натомість працівник заправки зазначив, що черги почали утворюватися одразу після вибухів, які пролунали у Хмельницькому.

Люди настрашилися. Роз’їжджаються з міста, хто куди, – прокоментував чоловік.

Та додав: є заправки, які працюють за допомогою генераторів, тож відсутність електрики на їхню роботу не вплинула.

Також учора в деяких магазинах міста, які могли працювати навіть за відсутності світла, спостерігався ажіотаж навколо продуктів першої необхідності. Зокрема, хмельничани активно скуповували хліб, а також воду, зважаючи на перебої з водопостачанням.

Наразі на Хмельниччині четверту годину триває повітряна тривога. В області кілька годин тому пролунали вибухи. Начальник Хмельницької ОВА повідомив про збиття ворожого дрона-камікадзе.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook