Новини
Інфраструктура

Маршрут руху чотирьох тролейбусів змінили у Хмельницькому

Проблема з енергопостачанням у Хмельницькому все ще не усунута остаточно, тож у роботу комунальної інфраструктури час від часу вносять корективи. Зокрема це стосується й транспорту.

Хмельничанам, які користуються електротранспортом у місті повідомляють про зміни маршрутів руху чотирьох тролейбусів, які зазвичай курсують вулицями С. Бандери та проспектом Миру.

Через проблеми на тяговій підстанції, а саме нестачу потужності на зазначених вулицях, аби уникнути зупинки тролейбусів та створення заторів, маршрути 11, 11А, 12, 8А наразі курсують через вулицю Зарічанську.

Хмельничан просять враховувати ці зміни при плануванні своїх поїздок.

Також у міській раді, в межах нового інформування про курсування громадського транспорту, повідомили про чергову ДТП за участі тролейбуса №19, який курсував на маршруті 11А:

О 08:00 на вул. Інститутській маршрутне таксі при обгоні збило дзеркало заднього виду, і за 20 хвилин у цей же тролейбус в’їхала автівка,повідомили подробиці в “Електротрансі”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook