Новини
Суспільство

Госпіталю у Хмельницькому передали медичне обладнання (ФОТО)

Сьогодні, у День захисників та захисниць України, благодійну допомогу отримав один із військових шпиталів Хмельницького. Потребу госпіталь має не лише в обладнанні, а й в продуктах, засобах гігієни тощо. Привезли допомогу представники Хмельницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України. При передачі обладнання був присутній також начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Сьогодні відбувається передача гуманітарної допомоги на шпиталь. Це тумбочки, стільці, інше обладнання, яким буде укомплектований госпіталь. Є можливість далі передавати, ми, єдине, чекаємо зараз доставок з-за кордону. Якщо є допомога, ми її надаємо, якщо немає, ми намагаємося її десь знайти, – розповідає в.о. голови Хмельницької обласної організації ТЧХУ Богдан Малінський.

Це вже не перша допомога з початку повномасштабного вторгнення, яку нам надають. Потреби є постійні і щодо медикаментозного забезпечення, і щодо поліпшення нашої матеріально-технічної бази. Сьогодні ми отримали на допомогу нашим медичним працівникам обладнання, яке буде застосовуватися в роботі нашого закладу, – каже директорка шпиталю Оксана Бочкарьова.

Також незабаром мають доставити ще один вантаж – з сухими пайками для військових. Вони можуть знадобитися у випадку непередбачуваних ситуацій. У доставці вантажу сприяє Товариство Червоного Хреста України.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook