Новини
Події

«Срібним щитом» нагородили у Хмельницькому військового

Хмельничанин Дмитро Півень допоміг затримати грабіжника, який напав на дитину та відібрав у неї мобільний. За героїзм військового правоохоронці нагородили відзнакою «Срібний щит».

Події відбувалися у Хмельницькому кілька днів тому. В одній з багатоповерхівок незнайомець, увійшовши разом з 10-річною дівчинкою до ліфта, пригрозив їй предметом, схожим на пістолет та відібрав мобільний телефон. Після чого почав тікати.

Дитина не розгубилася, почала наздоганяти кривдника та кликати на допомогу. Крики дівчинки почув сусід Дмитро Півень, який лікується у Хмельницькому після поранення на війні. Йому вдалося затримати грабіжника та відібрати в нього телефон. Після цього зловмисник почав тікати. Наздогнати його поранений військовий не зміг, проте викликав поліцію. За кілька годин правоохоронці затримали підозрюваного.

Вчора Дмитро Півень разом з донькою Євгенією завітав на прохання правоохоронців до Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області. Там заступник начальника управління Андрій Чайковський  вручив йому відзнаку «Срібний щит», а Євгенії – іграшковий символ поліції області – Славка Хоробрика.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook