Новини
Погода

Погода на 17 жовтня: на Хмельниччині трохи потепліє

Загалом по Хмельницькій області синоптики прогнозують підвищення температури аж до 20 градусів. В розрізі районних центрів температура повітря підніметься не так суттєво, проте буде все одно тепліше, ніж напередодні. Причому на півночі області термометри можуть показати вищу температуру, ніж на півдні.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 17 жовтня, в області Мінлива хмарність, без опадів. Вночі місцями туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі  0-5° тепла, вдень 15-20° тепла.

Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Хмельницькому вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +6, вдень +16, ввечері +10.

Ранок у Кам’янці-Подільському буде безхмарним, і до кінця дня небо лишатиметься ясним. Без опадів. Температура повітря вранці +6, вдень +16, ввечері +11.

У Шепетівці очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +18, увечері +11.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook