Новини
Інфраструктура

Хмельницькі комунальники придбали мобільну заправку (ФОТО)

Реагуючи на виклики сьогодення, в МКП “Хмельницькводоканал” придбали модульну АЗС, завдяки якій отримали можливість заправляти техніку безпосередньо в місцях її дислокації, без зайвих витрат часу.

Показали нове придбання на сторінці комунального підприємства у соцмережах. Зазначають у комунальників, що на таку покупку надихнуло сьогодення.

Модульна АЗС – це власна АЗС, призначена для відомчого зберігання та відпуску дизельного палива. Вона дає можливість заправляти техніку безпосередньо в місцях її дислокації, не прив’язуючись до стаціонарних заправок. Так само, модульну станцію можна використовувати як мобільну заправку, що дозволяє без важких маніпуляцій переміщати її з одного об’єкта на інший,повідомили у комунальників.

Та пояснили, чому це круто:

  • Запас палива на підприємстві
  • Можливість вільно переміщати АЗС між об’єктами

Нагадаємо, в умовах російської агресії екстрені ситуації, які вимагатимуть негайної реакції, можуть виникнути в будь-який момент. І важливо, аби працівники комунальних служб були забезпечені транспортом вчасно та безперешкодно.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook