Новини
Інфраструктура

Хмельницький рухається до монополії комунального транспорту в місті

Відсутність бажаючих “озолотитися” на пасажирських перевезеннях логічно призводить до того, що громадський транспорт у Хмельницькому поступово переходить під опіку комунального підприємства “Електротранс”. Про це та про труднощі з пошуками перевізників повідомив заступник Хмельницького міського голови.

Сьогодні у Хмельницькому відбувся конкурс з перевезення пасажирів на 8 маршрутах у місті. Шукали перевізників для маршрутів: 3, 4, 5, 8, 15, 17, 28, 32. Проте, як з’ясувалося, бажаючих возити “жменьку” пасажирів у місті немає. Крім “Електротрансу”.

До чого це я? Якщо є бажаючі отримувати надприбутки від громадських перевезень, про які часто говорять, звертайтеся. Є вільні маршрути. Потрібно лише мати наявні великогабаритні автобуси, і бажання, – поіронізував на своїй сторінці у Фейсбук заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук.

А вже серйозно додав, що місто прогнозовано та поступово рухається до монополії комунального транспорту в місті.

Процес повільний і недешевий. Але сучасні реалії і європейський досвід говорить, що інших варіантів практично немає, – прокоментував посадовець.

Також пообіцяв, що транспорт на усіх вищезазначених маршрутах буде:

Маршрути продовжать обслуговувати тимчасові перевізники. До кінця року ще будуть хороші новини по великогабаритних автобусах.

Нагадаємо, у Хмельницькому триває робота з модернізації комунального автопарку

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook