Новини
Офіційно

Хмельниччину відвідала заступниця Міністра внутрішніх справ України

21 жовтня з офіційним візитом на Хмельниччині перебуває заступниця Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко. Розпочався візит з відвідин Харківського національного університету внутрішніх справ, який у зв’язку з військовими діями був релокований до міста Кам’янець-Подільського. Сьогодні тут першокурсники вишу склали Присягу працівника поліції. На вірність українському народові присягнули 300 юнаків та дівчат.

Привітати курсантів з новим етапом у їхньому житті завітали також начальник ОВА Сергій Гамалій, народний депутат України Сергій Мандзій, голова Національної поліції України, генерал поліції першого рангу Ігор Клименко, ректор Харківського національного університету внутрішніх справ, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко та інші запрошені.

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять та героїчний подвиг полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, а також мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Росії.

Звертаючись до курсантів-першокурсників заступниця Міністра внутрішніх справ України наголосила, що сьогодні на вірність Україні присягають мужні та вмотивовані хлопці та дівчата, справжні патріоти України, які в такий нелегкий для нашої країни час обрали для себе шлях служіння Батьківщині.

За дорученням Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, пані Катерина вручила відзнаки МВС України працівникам університету, поліцейським, нацгвардійцям, рятувальникам, представникам Державної міграційної служби та Сервісного центру МВС у Хмельницькій області.

З привітальним словом до учасників заходу звернувся і начальник ОВА Сергій Гамалій.

Сьогодні, промовляючи слово «Присягаю» перед своїми рідними і близькими, ви не тільки клянетеся дотримуватися Конституції та законів України, ви присягаєтеся перед усім українським народом вірно йому служити і з гідністю нести високе звання поліцейського. Обраний вами шлях багато до чого зобов’язує: бути чесним, дисциплінованим, відповідальним, чуйним. Тож бажаю вам міцного здоров’я, сил, наполегливості у здобутті знань, витримки, цілеспрямованості і мудрості. Будьте гідними гордого звання поліцейського і вірними словам присяги”, – сказав очільник області.

За інформацією пресслужби Хмельницької ОВА

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook