Новини
Інфраструктура

Начальник Хмельницької ОВА вкотре закликав подолян економити електроенергію

Попри неодноразові попередження від влади різних рівнів про необхідність економії електрики найближчими днями, поки тривають роботи зі стабілізації енергосистеми України, не всі, схоже владу чують і розуміють ризики. Вчора у Хмельницькому в “годину пік” навантаження на електромережу досягло критичної межі, через що міський голова змушений був терміново звертатися до хмельничан з проханням вимкнути непотрібні електроприлади, аби місто знову не занурилося в темряву.

Також учора всіх мешканців Хмельниччини попередили про те, що жити в економному режимі доведеться ще найближчі три дні, як мінімум. За умови, що люди будуть свідомі та не вмикатимуть зайвого.

Проте сьогодні начальник Хмельницької ОВА знову звернувся до громади із тим самим попередженням. Вчора і сьогодні в областях, які не почули владу, довелося вводити тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії, повідомив очільник області. Йдеться про Київ та Київську область, а також Чернігівську, Черкаську та Житомирську.

Мешканці Хмельниччини теж можуть відчути на собі такі жорсткі заходи, якщо не дослухаються до прохань.

Мінімізуйте споживання енергії в нашій області, аби уникнути відключень у нас!написав Сергій Гамалій та попросив поінформувати про необхідність економити електроенергію знайомих, родичів та близьких, які не мають доступу до соцмереж.

Інфографіка: 24 канал

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook