Новини
Надзвичайні події

Незначній частині хмельничан повернули світло

Роботи з відновлення електропостачання в місті після чергового ворожого удару по критичній інфраструктурі тривають. Наразі електропостачання відновили у частині обласного центру, проте більшість споживачів досі залишаються без електрики. Водопостачання також відновлять не для всіх хмельничан.

Про ситуацію в місті станом на 16.00 повідомив Хмельницький міський голова.

Частково у місті почали відновлювати водопостачання та каналізаційне господарство. Найдовше води доведеться чекати мешканцям Південно-Західного мікрорайону та Гречан. Принаймні, частині з них.

Щодо енергопостачання, тут теж ситуація складна, повідомив міський голова. Заживили наразі лише критичну інфраструктуру та невелику частину помешкань хмельничан. Зокрема, у центральній частині міста навіть на сусідніх вулицях ситуація різна – десь світло є, десь його досі немає.

Нагадаємо, сьогодні вдруге за два тижні по об’єкту критичної інфраструктури у Хмельницькому було завдано ракетного удару. Протягом понад шести годин місто залишалося без світла та майже без зв’язку.

Ракетних ударів було завдано і території Хмельницької області. Так, начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій повідомив, прильоти є в Хмельницькому та Шепетівському районах. Травмованих та загиблих не було.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook