Новини
Суспільство

Супермаркети, які працюють, шукають хмельничани

Крім відсутності світла в значній частині обласного центру, хмельничани мають ще одну проблему: не володіють інформацією, де і які супермаркети в місті працюють. Очевидно, розраховували закупитися продуктами зранку у вихідний, та не склалося. Або ж вечеряти планували десь у закладах громадського харчування, але…

Значна частина Хмельницького досі без електропостачання, судячи з того, що видно за вікном та з того, що пишуть у соцмережах. Всі необхідні служби працюють, проте, як повідомляв міський голова, ситуація з енергопостачанням в місті складна.

У соцмережах виклали карту сьогоднішніх обстрілів України, на якій зазначені влучання, робота ППО та проблеми з електропостачанням. Хмельниччина має “повний комплект”.

Хмельничани ж тим часом мають клопіт: шукають в місті відкриті супермаркети.

Підкажіть які супермаркети і де зараз працюють з адресою) А то з однієї точки міста в іншу не покатаєшся)пишуть у соцмережах.

Судячи з коментарів, наразі працюють низка магазинів мережі АТБ та Таврія – у центрі міста, на Заріччі, в Південно-Західному мікрорайоні.

Проте є пастка – не скрізь працюють термінали, тож потрібно мати при собі готівку. Щоправда, можна знайти у місті і працюючі банкомати.

Проблеми у місті з хлібом – його розібрали ще зранку. Тож деякі магазини попереджають про це покупців ще при вході.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook