Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому встановили автомобілі з водою для тих, у кого її немає

У мікрорайоні Озерна водопостачання з’явиться невідомо коли, тому комунальники забезпечуватимуть містян водою з автомобілів. Хмельничан просять набрати воду оперативно.

У Хмельницькводоканалі повідомили таке: живлення на водонасосній станції 9 відсутнє, відтак, коли вода з’явиться на Озерній – невідомо. Тому 2 автомобілі з водою поставили за адресами: вул. залізняка, 12 та вул. П. Мирного 34 (біля АТБ).

Велике прохання до громадян: робимо розбір води швидко (до 1 год) щоб відпустити водіїв “Маслосирбази” поспати хоча б декілька годин. Автоцистерни будуть на місцях о 18:10, – повідомили у водоканалі.

Нагадаємо, у місті тривають роботи з відновлення електро- та водопостачання після ранкового ракетного обстрілу.

ОНОВЛЕНО: Як повідомили у комунальників, особливого ажіотажу біля автомобілів з водою не спостерігалося. На одній локації декілька людей набрали по 5 та 10 літрів води, на іншій загалом забрали 300 літрів. Проте щойно в найближчому супермаркеті з’явилося світло, черги зникли.

Можливо ви дослухались наших порад і зробили запас?коментують у Хмельницькводоканалі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook