Новини
Погода

Погода на 26 жовтня: на Хмельниччині – хмарно і дощ

Завтра погода не потішить мешканців Хмельниччини теплом та сонцем. Синоптики знову обіцяють дощі. В умовах вимушеної економії електроенергії, можливо, це трохи додасть дискомфорту, проте вже найближчими днями все зміниться.  

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 26 жовтня, в області буде мінлива хмарність, вночі невеликий дощ, вдень без опадів, вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 6-11° тепла, вдень 12-17° тепла.

Ввечері небо у Хмельницькому проясниться, але до цього моменту воно буде вкрите хмарами. Вранці та вдень очікується дрібний дощ, який повинен закінчитися ближче до вечора. Температура повітря вранці +10, вдень +14, ввечері +11.

До вечора хмари, що панували в небі у Кам’янці-Подільському весь день, заберуться геть. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вранці +11, вдень +16, ввечері +12.

Похмура погода буде триматися у Шепетівці не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вранці +13, вдень +15, увечері +11.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook