Новини
Кримінал

Крадіїв вуликів затримали на Хмельниччині

Злочинний сімейний підряд організували батько з сином, які займають бджолярством. Але замість розводити бджолосім’ї та працювали на їхнє збільшення самостійно, вони вирішили піти легшим шляхом – обкрадали колег-пасічників. Крім викрадених вуликів, в одного з них виявили також нарковмісні рослини.

Про викрадення вуликів з бджолосім’ями і медом повідомили правоохоронців Старокостянтинівщини бджолярі, які тримали своє майно на пасіці неподалік села Хутори. В одного було вкрадено 6 вуликів, в іншого – 15. Як встановили правоохоронці, до крадіжки міг бути причетний 40-річний мешканець Старокостянтинова та його 68-річний батько, який мешкає на Шепетівщині. Викрадені вулики поліцейські виявили під час обшуку. Крім того, знайшли вулики, про крадіжку яких заявляв раніше мешканець Шепетівського району.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, пенсіонер, якого разом з сином підозрюють у крадіжці, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Також у нього під час обшуку виявили висушені коноплі.

За фактом крадіжки в умовах воєнного стану та незаконного зберігання наркотичних засобів відкриті кримінальні провадження. Слідчі дії тривають.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook