Новини
Суспільство

Правоохоронці Хмельниччини допомагають мешканцям деокупованої Харківщини

Хмельницькі поліцейські стали одними із тих, кому поміж перших довірили важливу місію навести лад та повернути правопорядок у щойно звільнені від окупантів населені пункти Харківщини.

Місцевим правоохоронцям поліцейські з Хмельниччини допомагають не лише забезпечувати правопорядок, а й виконують гуманітарну місію. Люди, яких наразі правоохоронці охороняють на деокупованих територіях, потребують також найелементарніших речей, оскільки ситуація в цих регіонах наближена до гуманітарної катастрофи. Тому, вирушаючи в дорогу у відрядження, правоохоронці взяли з собою продукти та найнеобхідніші ліки, яких катастрофічно не вистачає місцевому населенню.

Як розповідає заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський, який цього разу очолив зведений загін під час відрядження у Харківську область, перед кожним виїздом службові автомобілі укомплектовують не лише необхідним озброєнням та засобами захисту, а й медикаментами та харчами. А також патріотичними сувенірами для дітлахів.

Працівники поліції здійснюють обхід помешкань, вивчаючи нагальні потреби місцевого населення, і разом з тим роздають продуктові набори тим, хто найбільше цього потребує. Коли ж запаси необхідного закінчуються, колеги з Хмельниччини доставляють до місця дислокації черговий вантаж з допомогою,повідомляють у поліції Хмельницької області.

Читайте також: Хмельницькі поліцейські на Харківщині: “Нам хочеться поділитися з людьми останнім”

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook