Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині уламки ракет пошкодили цивільний об’єкт

Ранковий масований ворожий обстріл України зачепив також Хмельниччину. За інформацією начальника Хмельницької ОВА, на території області уламки ракет пошкодили цивільний об’єкт. Загалом постраждали від ворожих обстрілів декілька регіонів України. Протягом дня очікуються екстрені відключення електроенергії через пошкодження об’єктів інфраструктури.

Тривога на Хмельниччині почалася о 7.22 і все ще триває. У Хмельницькій області, як і в багатьох інших регіонах, було чутно звуки вибухів. Інформацію підтвердив Сергій Гамалій, зазначивши, що внаслідок падіння уламків ракет зазнав руйнування цивільний об’єкт. Попередньо обійшлося без жертв та травмованих, зазначив начальник Хмельницької ОВА.

Щодо інших регіонів, то внаслідок ворожих обстрілів частково знеструмлені Київ, Черкаська область. Пошкоджені об’єкти інфраструктури в декількох регіонах країни. В зв’язку з цим по всій Україні сьогодні будуть запроваджені екстрені відключення електроенергії.

Відключення можуть торкнутися також Хмельницької області. Аби звести цей ризик до мінімуму, мешканців області просять максимально економити та не вмикати електроприлади, без яких можна обійтися.

Як повідомили у Повітряних Силах України, загалом по території України було випущено понад півсотні ракет. 44 з них збито силами ППО.

Наслідки ранкових ракетних ударів по Україні.

Нагадаємо, через нестабільність роботи енергосистеми хмельничани фіксують стрибки напруги у мережі, внаслідок чого виходить з ладу або не працює побутова техніка.

Детальніше про наслідки ранкового ракетного обстрілу читайте за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook