Новини
Погода

Погода на 1 листопада: на Хмельниччині знову обіцяють тепло

У перший день листопада перепад температур у Хмельницькій області буде досить різкий – від нульової вночі до 17 градусів вдень. Опадів на завтра синоптики не обіцяють, вранці та ввечері місцями спадатимуть тумани.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 1 листопада, в області – мінлива хмарність,  без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 0-5° тепла, вдень 12-17° тепла.

Небо, ясне у Хмельницькому вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +3, вдень +14, ввечері +10.

Вранці у Кам’янці-Подільському небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів. Температура повітря вранці +5, вдень +16, ввечері +11.

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Шепетівці буде зберігатися похмура погода. Без опадів. Температура повітря вранці +4, вдень +13, увечері +11.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook