Новини
Інфраструктура

Кілька громад у Хмельницькому районі ненадовго знеструмлять

Вранці про півгодинне відключення від електропостачання всього міста повідомили у Нетішині. У місті енергетиків світло через перевантаження мережі відключають почергово щодня. Також сьогодні, 1 листопада, з 15.00 без світла на невизначений час можуть залишитися також мешканці кількох громад у Хмельницькому районі, включаючи обласний центр.

Про аварійно-відновлювальні роботи для приведення схеми роботи до нормального режиму мешканців району повідомили у “Хмельницькобленерго”.

Без світла на невизначений час (енергетики не уточнюють, на який саме) почергово залишиться частина мешканців обласного центру, а також Хмельницької, Ярмолинецької, Красилівської, Старокостянтинівської громад.

В енергетиків обіцяють здійснити перемикання швидко. Надалі це дозволить покращити розподіл електроенергії відповідно до схеми нормального режиму роботи електромереж.

Нагадаємо, вчора у “Хмельницькобленерго” прокоментували скасування графіків погодинних відключень електроенергії на території області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook