Новини
Офіційно

“Коли долітає “руZZкій мір”: начальник Хмельницької ОВА показав фото з місця падіння ракет

Наслідки вчорашнього масованого обстрілу України, під час якого над Хмельниччиною було збито кілька ракет, показав начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. В результаті падіння уламків було пошкоджено один будинок, а на одному з полів утворилася чергова воронка.

Про падіння уламків ракети на територію Хмельницької області начальник ОВА повідомив вчора, 31 жовтня, о 9.36. Перед цим на Хмельниччині, як і в багатьох інших регіонах країни, пролунали вибухи. Як стало відомо вчора увечері, всього по Україні випустили 55 ракет, 44 з них було збито силами протиповітряної оборони.

На Хмельниччині уламки збитих ракет впали у двох районах – Кам’янець-Подільському та Хмельницькому. На Кам’янеччині ракету збили над полями, відтак уламки не завдали суттєвої шкоди.

У Хмельницькому районі внаслідок падіння уламків ракети було пошкоджено житловий будинок. Постраждалу будівлю Сергій Гамалій також показав у своєму телеграм-каналі, прокоментувавши світлину так:

Ось що трапляється, коли до нас долітає “руZZій мір”. Наслідки падіння уламків ракет після вчорашнього обстрілу.

Головне фото: Сергій Волоковинський, Суспільне Хмельницький

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook