Новини
Інфраструктура

У частині Хмельницького зникла вода

Призупинення водопостачання у домівки хмельничан спричинене роботами, які проводить РЕМ. У центральній частині міста вода може подаватися з пониженим тиском.

Як повідомили у “Хмельницькводоканалі”, через роботи, ймовірно пов’язані з перепідключенням електромережі, відсутнє водопостачання у мікрорайонах Озерна, Гречани, Дубове, Південно-Західний та на проспекті Миру.

Про час відновлення водопостачання у водоканалі не повідомляють. Проте, нагадаємо, запас води мінімум на три доби наразі обов’язково потрібно мати.

Нагадаємо, через аварійно-відновлювальні роботи частина Хмельницького залишилася також без електропостачання. Через це не всі тролейбуси працюють на маршрутах. Також без світла залишилася частина громад Хмельницького району.

ОНОВЛЕНО: О 19.59 у “Хмельницькводоканалі” повідомили, що водопостачання у мікрорайонах, де воно було призупинене, відновлене. Незабаром вода має з’явитися в оселях хмельничан

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook