Новини
Події

У Хмельницькому родинам загиблих «азовців» передали державні нагороди

Орден Богдана Хмельницького III ступеню та орден “За мужність” III ступеню, обидва посмертно, передали сьогодні у Хмельницькому родинам військових, які загинули, захищаючи Україну. Нагороди вручали начальник Хмельницької ОВА та командир однієї з військових частин Нацгвардії.

Посмертно нагороджено командира відділення снайперської групи спеціального призначення Окремого загону спецпризначення «Азов» лейтенанта Євгена Карася. Офіцер загинув під час виконання бойового завдання, захищаючи Україну. Орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно) отримала дружина полеглого героя Ірина.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) інструктора одного з підрозділів батальйону оперативного призначення ОЗСП «Азов» сержанта Олексія Чернявського було передано сестрі нацгвардійця Анастасії. Герой загинув під час виконання бойового завдання з оборони рідної країни, отримавши поранення, несумісні з життям.

Звертаючись до родин військових, Сергій Гамалій висловив слова співчуття рідним через втрату мужніх захисників нашої держави.

Кожен українець зараз відчуває безмежну подяку та шану до наших Героїв за їх щоденні подвиги, за те, що тримають мирне небо над Україною та наближають перемогу над ворогом. Кожен воїн, який віддав своє життя за батьківщину, навіки залишиться у наших серцях та нашій пам’яті,зазначив очільник ОВА.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook