Новини
Суспільство

У Хмельницькому на сходи готелю витягнули “Запорожець” (ВІДЕО)

Автомобіль, ймовірно неправильно припаркований, група молодих людей переставила, на їхню думку, у більш “вдале” місце – на сходи готелю. Хмельничани, які побачили відео “подвигу” поки що невідомих осіб, мають з цього приводу свої думки.

Відео переміщень автомобіля у центрі Хмельницького поширили в одній з місцевих спільнот у соцмережах. Ймовірною причиною такого дивного “перформенсу” автор назвав неправильне паркування автомобіля.

У центрі Хмельницького невідомі люди занесли «Запорожець» на сходи готелю. Підписник повідомив, що авто було не правильно припарковане (інформацію уточнюємо).

Хмельничанам, які переглянули відео, було що сказати про побачене:

Страшно напевно Тойоту винести чи Мерседеса останніх випусків.

100%. Знайшли кого вчити, “герої” ще ті.

Чогось в них тільки “Запорожці” і “Жигулі” паркуються неправильно.

А слабо от так Крузака винести на сходи?!

Дурники!

Звісно, інспектора з паркування пізнього вечора на місце порушення (якщо воно було), не викличеш – вони працюють лише вдень. Проте й боротися з тими, хто паркується неправильно такими методами теж якось трохи дивно. Комусь розвага на короткий час, а комусь – чималий клопіт.

До слова, як прозвітували у Хмельницькій міській раді, за час роботи в місті паркувальної інспекції бюджет міста поповнився на понад три мільйони гривень, постанов було виписано майже 10 тисяч, оплачено – майже 9 тисяч. Проте суттєво на ситуацію з порушеннями правил паркування, судячи з того, що можна щодня бачити на вулицях обласного центру, це не вплинуло.

ОНОВЛЕНО:

З’ясувалося, що це авто буде фотозоною для закладу харчування. Інформація, яку надав підписник (про неправильну парковку) виявилася неправдивою,написали сьогодні вранці у тій же спільноті, де поширили відео.

Одразу у декількох хмельничан виникло одне й те саме питання:

і ЦЕ треба було робити в темну пору доби ???

Що ж, схоже, все, чого не вистачало біля цього готелю для повного щастя, це “Запорожця” на сходах для фотозони.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook