Новини
Погода

Погода на 9 листопада: на Хмельниччині потепліє

За прогнозами синоптиків, завтра має потепліти не лише у Хмельницькій області, а й по всій Україні. Все завдяки південному антициклону, який принесе в більшість областей суху, сонячну погоду без дощів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 9 листопада, в області – хмарно  з проясненнями, без істотних опадів, вночі та вранці туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 0-5° тепла, вдень 10-15° тепла.

Ранок та вечір у Хмельницькому будуть ясними, вдень очікується хмарність. Без опадів.  Температура повітря вранці +4, вдень +13, ввечері +8.

У Кам’янці-Подільському ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Без опадів. Температура повітря вранці +5, вдень +14, ввечері +9.

Вдень у Шепетівці хмари з’являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів. Температура повітря вранці +5, вдень +13, увечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook