Новини
Екологія

Новий парк висадили біля лікарні у Хмельницькому

На території Хмельницької обласної лікарні заклали новий парк. Молоді ялинки, сосни, дуби та кущі калини виростили цьогоріч у Хмельницькому лісгоспі.

Новий парк створили за ініціативи працівників закладу. Майже сотню дерев, котрі лісівники передали в лікарню безоплатно, висаджували разом.

Ми садимо дерева. Дерева дають кисень. Люди дихають киснем, отже ми даємо життя. Сьогодні ми маємо можливість разом з лікарями, які рятують людей, створити парк, який буде корисним і даватиме життя тим людям, які лікуються, – каже начальник Хмельницького обласного Управління лісового та мисливського господарства Петро Пешко.

За останні два роки на території обласної лікарні було висаджено майже пів тисячі дерев. Деякі з них не прижилися. Нові саджанці, вирощені у Хмельницькому лісомисливському господарстві, стануть окрасою закладу.

Ми поставило ще лавочки. Підсвітка вже є. Буде комфортно і зручно, – коментує директор КНП «Хмельницька обласна лікарня» Яків Цуглевич.

За два роки в рамках програми «Зелена країна» в області посадили уже понад чотири мільйони дерев. Долучитися до кампанії можуть усі охочі. Для цього потрібно звернутися в обласне управління лісового та мисливського господарства у соцмережах.

Відео: МТРК Місто

Нагадаємо, днями новий стріт-арт з’явився на стіні Хмельницької обласної дитячої лікарні

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook