Новини
Без категорії

У Славуті стартував опалювальний сезон

Слідом за іншими містами в Славуті почали подавати тепло у домівки місцевих мешканців. Про початок опалювального сезону офіційно повідомили у пресслужбі Славутського міськвиконкому.

Над запуском котелень у місті комунальники спільно з представниками АТ “Хмельницькгаз” почали працювати сьогодні з 8 години ранку. Станом на 13:00 більшість котелень запрацювали, решта – в процесі запуску.

За словами начальника КП “Славутське ЖКО” Василя Яцюка, початок опалювального сезону у місті був під загрозою через чималий борг – 3 мільйони 200 тисяч гривень – за послугу з розподілу газу перед АТ “Хмельницькгаз”.

Завдяки сприянню Хмельницької обласної військової адміністрації, міського голови, розумінню “Хмельницькгазу” відповідний дозвіл було отримано, однак за умови стовідсоткового погашення заборгованості до кінця 2022 року, – йдеться у повідомленні пресслужби.

Мешканцям Славути нагадують, що борг споживачів за опалення наразі становить уже 14,4 мільйона гривень. Борги треба терміново погасити або запустити процедуру їх реструктуризації. Якщо славутчани і надалі хочуть залишатися з теплом в холодну пору року.

Щодо реструктуризації боргу потрібно звернутися за адресою: вул. Миру, 14-А.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook