Новини
Погода

Погода на 11 листопада: невеликий дощ обіцяють на Хмельниччині

На відміну від решти регіонів, де триматиметься суха, сонячна і мало схожа на осінню погода, в західних областях атмосферний фронт організує звичну осінню погоду – хмарну та з дощем. На Хмельниччині погода майже не відрізнятиметься від попередніх днів, хіба що вранці буде тепліше, увечері – холодніше.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 11 листопада, в області хмарно  з проясненнями, вночі та вранці невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 3-8 м/с. Температура повітря: вночі 4-9° тепла, вдень 7-12° тепла.

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Уночі очікується дрібний дощ. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.  Температура повітря вранці +7, вдень +11, ввечері +4.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Уночі, можливо, пройде дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вранці +8, вдень +12, ввечері +5.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі буде дрібний дощ. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +10, увечері +6.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook