Новини
Офіційно

300 “буржуйок” передали військовим Хмельниччини

Уже 260 днів триває війна з росією, де наші військові героїчно протистоять окупантам. Про їх подвиги знають не лише наші громадяни, а й увесь світ. Але зараз, з настанням холодів, аби наші бійці й надалі вправно виганяли орків з України, треба подбати про засоби додаткового обігріву, аби вони мали змогу погрітись у бліндажах та окопах.

За ініціативи начальника Хмельницької ОВА Сергія Гамалія, в області почали виготовляти “буржуйки” зі старих газових балонів. До справи взялися справжні професіонали – працівники РГК “Хмельницькгаз”. За короткий термін їм вдалось налагодити справжній конвеєр з виготовлення таких пічок, тож сьогодні перші три сотні “буржуйок” передали представникам військових частин, що дислокуються на Хмельниччині.

Попереду зима, і ці “буржуйки” обігріють не одного бійця, тому дякую всім, хто долучився до цієї важливої акції! – зазначив Сергій Гамалій. – Саме такими справами ми вкотре демонструємо, що ми єдина нація, яка стоятиме пліч-о-пліч та допомагатиме один одному. І саме так спільно ми наближаємо нашу майбутню Перемогу!”

Такі пічки – досить прості та зручні у користуванні, а головне – мають високу тепловіддачу та дають можливість підігріти їжу, тому маємо надію, що уже найближчим часом вони будуть доставлені на фронт, де даруватимуть тепло для наших бійців та додаватимуть їм наснаги у бою, – йдеться у повідомленні пресслужби Хмельницької ОВА.

Читайте також: Буржуйки на фронт виготовляють у Хмельницькому професійному ліцеї

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook