Новини
Офіційно

Гуманітарний вантаж від польського міста-побратима отримав Хмельницький

Хмельницький міський голова відвідав польське місто-побратим Чеханов, мешканці якого передали обласному центру черговий гуманітарний вантаж, взяв участь у презентації книги та привітав польський народ з Днем Незалежності.

Про робочу поїздку міський голова прозвітував у соцмережах. До Чеханова, який є містом-побратимом Хмельницького, Олександр Симчишин вирушив разом з одним зі своїх заступників та спільно з Послом України у Польщі Василем Зваричем.

Гуманітарний вантаж, який вже вдесяте передають з міста-побратима, містить 23 генератори різної потужності, квадрокоптери Dji Mavic 3, медичні аптечки тощо на загальну суму півтора мільйона гривень. Домовилися під час візиту про передачу обласному центру автобуса та про подальшу допомогу від громади Чеханова.

Раніше Чеханов вже передавав десятки генераторів, радіостанцій, приладів нічного бачення, квадрокоптерів, а також медичні автомобілі, медичне обладнання, медикаменти, одяг та інше, – зазначив міський голова.

Також очільник громади відвідав заклади, де перебувають діти з України.

Із президентом Чеханова Кшиштофом Косінським очільник Хмельницького взяв участь у презентації книги «Чеханов – Україні».

На заході подякував полякам за постійну допомогу і підтримку. Спілкувався також з місцевою владою, бізнесом, освітянами, митцями. Поспілкувався із низкою місцевих, регіональних та національних ЗМІ. Принагідно привітав польський народ з Днем Незалежності!підбив підсумки візиту Олександр Симчишин.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook